Напредно пребарување

Спратна табла- табла со 14 и со 8 осигурувачи

Се ПродаваДодади во омилени
Цена по договор
Контакт 075/365-266
Додадено 22-09-2017 18:11:40
Креиран од
Гостин

Опис

Продавам Спратна табла- табла со 14 осгурувачи по цена од 700 денари и со 8 осигурувачи по цена од 400 денари.

Локација

Карпош, Скопје, Македонија

Детали за огласот

ID на огласот: 1101
Прeгледан: 374
Истекува: 22-09-2018 18:11:40

Коментари

Мапа