Напредно пребарување

ИТНО СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО НАС.11 ОКТОМВРИ

Се ПродаваДодади во омилени
Цена по договор
Контакт 070-206-125
Додадено 07-03-2017 09:09:35
Креиран од
Гостин

Опис

ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,00 м2.поделен на два дела и тоа едниот со површина од 10,00 м2 и другиот со површина од 18,00 м2. Цена по договор. Информации на телефон 070 / 206 - 125.

Посебни детали

Подкатегорија Канцеларија
Квадратура: 28

Локација

Кисела Вода, Скопје, Македонија

Детали за огласот

ID на огласот: 913
Прeгледан: 638
Истекува: 07-03-2018 09:09:35

Коментари

Мапа