Напредно пребарување

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СЕЛО БАЊАНИ

Се ПродаваДодади во омилени
Цена по договор
Контакт 070-206-125
Додадено 06-03-2017 08:48:03
Креиран од
Гостин

Опис

СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и поседува сопствен квалитетен бунар.Информации на 070-206-125

Посебни детали

Спрат 1
Број на соби: 5
Број на Купатила: ---
Квадратура: 174+847
Внатрешни Карактеристики: ---
Надворешни Карактеристики: Гаража
Греење Дрва

Локација

Чучер Сандево, Скопје, Македонија
СЕЛО БАЊАНИ

Детали за огласот

ID на огласот: 908
Прeгледан: 715
Истекува: 06-03-2018 08:48:03

Коментари

Мапа