Напредно пребарување

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СЕЛО БАЊАНИ

Се ПродаваДодади во омилени
Цена по договор
Контакт 070-206-125
Додадено 14-03-2017 11:31:16
Креиран од
Гостин

Опис

СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и поседува сопствен квалитетен бунар.Информации на 070-206-125

Посебни детали

Спрат 1
Број на соби: 5
Број на Купатила: ---
Квадратура: 174
Внатрешни Карактеристики: ---
Надворешни Карактеристики: ---
Греење Дрва

Локација

Чучер Сандево, Скопје, Македонија

Детали за огласот

ID на огласот: 918
Прeгледан: 606
Истекува: 14-03-2018 11:31:16

Коментари

Мапа