Напредно пребарување

Гроб со гробно место

Се ПродаваДодади во омилени
Цена по договор
Контакт 070 300 887
Додадено 23-04-2019 13:50:23
Креиран од
Гостин

Опис

Се продава некористен гроб со гробно место, позади капелата.

парцела 1074, алеа 2

Локација

Скопје, Македонија

Детали за огласот

ID на огласот: 1571
Прeгледан: 357
Истекува: 22-04-2020 13:50:23

Коментари

Мапа