Напредно пребарување

Продавам градежен плац 1011м2 Волково Plac Volkovo

Се ПродаваДодади во омилени
Цена: 24 EUR
Контакт 072563990
Додадено 26-01-2018 15:09:21
Креиран од
Гостин

Опис

Продавам градежен плац во Волково од 1011 м2 по имотен лист (913 м2 чиста површина), делив на 2 дела, во градежна зона за домување,со катастарски впишан пристапен пат од 4 метри ширина, заграден со метална ограда, имотен лист, без никакви хипотеки и ограничувања, со чисти меѓи, достапен водовод, струја, канализација и телефонски приклучок, рамен и без никакви објекти на него, убава правоаголна форма и димензии, во близина на автобуска постојка, железничка станица и на 1 километар од приклучок на обиколницата. 24 Е/м2. Контакт телефон 072563990 Кате

Посебни детали

Тип на земјиште Градежно
Квадратура: 1011m2

Локација

Ѓорче Петров, Скопје, Македонија
Волково

Детали за огласот

ID на огласот: 1285
Прeгледан: 323
Истекува: 26-01-2019 15:09:21

Коментари

Мапа