Напредно пребарување

ГОЛЕМ Годишен Панаѓур Аминдео 05-08.10.2017

Се ПродаваДодади во омилени
Цена по договор
Контакт Amindeo, R. Grcija
Додадено 01-10-2017 13:49:41
Креиран од
Гостин

Опис

Општина Аминдео, Р. Грција ве поканува да го посетите Големиот годишен панаѓур во Аминдео од 5 до 8 октомври 2017 година.

Локација

Битола, Македонија
Amindeo, R. Grcija

Детали за огласот

ID на огласот: 1106
Прeгледан: 364
Истекува: 01-10-2018 13:49:41

Коментари

Мапа