Напредно пребарување

Mercedes SLK200 kompresor

Се ПродаваДодади во омилени
Цена: 9400 EUR
Контакт 070348873
Додадено 05-07-2018 14:55:09
Креиран од
Гостин

Посебни детали

Кубикажа: 1801-2000
Сила на Мотор 151 - 175 HP
Година: 2004
KM: 156500

Локација

Скопје, Македонија
Ul Petar Deljan 11/2-13, 1000

Детали за огласот

ID на огласот: 1463
Прeгледан: 312
Истекува: 05-07-2019 14:55:09

Коментари

Мапа